Ouwe Rommel

Sommige dingen zijn zo constant als die van Planck. Eén daarvan is cola (eigenlijk: Cola). Naast de beschuldiging van sterallures maakte Bill Karanza zich terecht druk om de opheid van de normaal gesproken zo rijkelijk beschikbare Cola (door heidenen ook wel cola genoemd).

Cola op

Waar slaat dit nou weer op?? Eerst word er indirect naar mijn hoofd geslingerd dat ik en mijn mede zultkoppen last zouden hebbenvan Sterallures en nu is de cola op... Het is mij te toevallig. Hier zit meer achter. Nog nooit in mijn leven is de cola op geweest. "Pa, Ma is er nog cola??" "Ja Jongen, ga maar eens in de schuur kijken." En godverdegodver ja hoor! Daar was cola. Een mooie volle fles. En nu... nu heb ik geen schuur bij de hand. Dus geen cola meer. Ja, nog een fles Mijn Merk Cola, maar daar moeten ze niet opzetten dat het Cola is, want het smaakt gewoon naar Glorix, het doet precies hetzelfde als Glorix en het heeft dezelfde kleur als dat spul dat je met Glorix probeert weg te spoelen. Dus dat is GEEN cola. Zet het er dan niet op... zou ik dan zeggen. Maar jah, dat ben ik, he.

Zoals mijn collega Matthias al eerder aangaf bevinden zich er rare spullen in onze koelkast. Ik heb vanochtend het een en ander nog kunnen identificeren, maar sommige dingen zijn mij niet duidelijk... Waarom is melk van 3 oktober j.l. nog steeds te drinken??? Wat zijn die rare oranje bolletjes... Als ik de buitenkant eraf haal, zitten er een soort rare flubbertjes in, met daar dan in weer een raar soort vochtachtig iets. Ze zitten in een rood netje. Wat is dit??? Weet u het?? bel 0900- chrisisdeknapstevannederlandenwaarschijnlijkookvaneuropaaldannietdegeheleglobe en u kunt winnen. Dat kan dan.

Meer Ouwe Rommel van Bill Karanza

RambonkiBeta