Ouwe Rommel

Net als nu, was Zultkop.nl vroeger net een zolder of een garage. Je pleurt er wat rommel in om er nooit meer naar te kijken.

Sterallures

Het schijnt zo te zijn dat als je bekend/beroemd of anderszins boven het maaiveld uitsteekt je last krijgt van een syndroom dat onder de naam sterallures bekend staat. Zo wil Mariah Carey, waarvan algemeen bekend is dat die aan het syndroom sterallures lijdt, als ze ergens gaat optreden 37 met fluweel beklede kleedkamers tot haar beschikking hebben.

Nu is het zo dat als je de status Zool hebt verkregen je niet meer tot het gepeupel behoort, maar deze status is voor elke plebejer te verkrijgen. Het is dus een kleine moeite je hoofd boven het maaiveld uit te steken. De status Zultkop is daarentegen niet voor iedereen weggelegd.

Nu denk ik dat degenen die niet meer tot de categorie halve zool behoren last beginnen te krijgen van de hierboven genoemde sterallures. En niet zo maar een beetje, nee, zelfs zo erg dat de spreekwoordelijke honden er geen spreekwoordelijk brood meer van lusten. De specifieke symptomen van sterallures bij de zolen en zultkoppen zijn, als mijn observaties correct zijn, intense luiheid en een writersblock van hier tot en met de Seychellen.

Met deze posting hoop ik iedere zool en elke zultkop wakker te schudden en aan te zetten tot meer gebeuzel. Verder zouden zij zich moeten melden bij deze of gene priv├ękliniek om zich te laten behandelen voor de sterallures.

Meer Ouwe Rommel van Matthias

RambonkiBeta