Ouwe Rommel

Voor een Zultkop met de naam van een pornoster weet hij toch tamelijk veel van de interne werking van teleconbedrijven. Helaas valt het niet meer te controleren, want het nieuwsbericht waar naar verwezen wordt is niet meer te vinden.

Quizvraag: weet jij nog wie/wat/huh Dutchtone is?

Neem dan geen centrale

"Telfort en Dutchtone ontwijken KPN-centrale"
(Nu.nl 04-10-01)

Waarom? vragen jullie je natuurlijk af. Ik zal het eens eventjes aan jullie uitleggen: Telfort en Dutchtone hebben een enorme schuldenlast, voor een groot deel veroorzaakt door de veronderstelling dat met de introductie van UMTS iedereen continu ranzige filmpjes op gaat nemen van zichzelf en die via zijn mobiele telefoon en het UMTS netwerk de wijde wereld in gaat slingeren.
Jammergenoeg is dit een misvatting geweest en dus hebben deze bedrijven geen geld meer door die dure licenties.

Jullie vragen je natuurlijk nu af, wat heeft dit in godesnaam met het ontwijken van die telefooncentrales te maken? Ik zal het eens eventjes aan jullie uitleggen: In Nederland staan de meeste telfooncentrales van KPN onder NAP, wat in het kort inhoudt dat deze centrales onder water staan. Jullie geloven dit natuurlijk niet maar dit is echt zo. De monteurs bij KPN krijgen naast hun busje van de zaak tevens een duikpak, snorkel, harpoen, zuurstofflessn en niet te vergeten van die flippers. Deze monteurs krijgen eerst een week duikles voordat ze aan het werk mogen, omdat er anders ongelukken zouden kunnen gebeuren (het wil namelijk nog wel eens voorkomen dat er uitgestorven gewaande vis-achtigen rondzwemmen tussen de KPN switches).

Doordat Telfort en Dutchtone door de enorme schulden nu druk moeten bezuinigen op overhead en personeel, is er geen budget voor duikles en duikuitrusting. Het zou te gevaarlijk zijn hun personeel zomaar het diepe in te gooien, het is al zo moeilijk om aan personeel te komen.

Ik hoop dat ik met deze uitleg de berichtgeving wat verduidelijkt heb zodat jullie weer met een voldaan gevoel verder kunnen surfen op het grootste open riool ter wereld, het grote Internot.

Meer Ouwe Rommel van Brad Stallion

RambonkiBeta