Ouwe Rommel

Jij ging vroeger natuurlijk ook nog gewoon naar een echte winkel om computerspul te kopen. Niet zoals tegenwoordig vanuit je zwetige luie stoel iets bestellen om het na het wachten van tenminste twee dagen te gaan ophalen bij het postkantoor of uit de bosjes in de straat.

IJguhluk geen fuk te melde

Ik probeer het maar eens; mijn bijdrage aan de dagelijkse rommel van deze site. Aangezien ik werkelijk helemaal niets van importantie te melden heb (en laat dat nu de bedoeling zijn van de bedenkers van deze site, toch?), ga ik jullie maar een verhaaltje vertellen.

Ik ging speakers kopen en toen ging ik naar buiten en toen ben ik naar de Vobis geweest (waar ze dus werkelijk geen REET verkopen) en toen ging ik naar Dynabyte (zie: Vobis) en toen ging ik naar Computerland (zie: Dynabye) en toen ging ik naar Staffhorst (zie: Computerland) en toen ging ik naar V&D ... en ja hoor! Daar waren ze nog te krijgen. Waar gaat het om? Om Logitech speakers. Lekker zeg, 4 speakers en een subwoofer. De lage tonen gieren door de hele straat (om het verhaal effe aan te dikken ;).

Dat was het en dat is dus de reden dat ik klaar ben met vertellen en dus ga ik er zo mee ophouden omdat het afgelopen is, omdat ik dus geen reet te vertellen heb en voor diegene die het niet geloven...

Lees dit bericht nog maar een keer.

En nog een keer
En nog een keer
.
.
.

Meer Ouwe Rommel van Jory

RambonkiBeta