Ouwe Rommel

De Zultkop met de 3xX-naam had het niet altijd even makkelijk.

Dood!

Deze week mocht ik in mijn mailbox een wat dwingend berichtje ontvangen van iemand die zichzelf 'de webmastert' noemt (wie is dat eigenlijk?), dus laat ik weer eens gezellig een stukje beuzelen:

Ik had een paar jaar een prachtig Diamond Express extern 56 K modem, waarmee ik de donkere plekken van het grote wereldwijde web bezocht. Echter, naarmate er meer donkere plekken bij kwamen en de filmpjes groter en mooier werden, volstond mijn steun en toeverlaat -mijn modem- niet meer.

Maar toen kwam er MXstream (jawel!) en er werd met aanbiedingen gestunt door de providers. Die kans kon ik niet laten liggen, dus ik bestellen! Na een aantal weken gewacht te hebben op mijn doe het zelf pakketje en alles te hebben geinstalleerd kon ik eindelijk op supersnelheid door de donkere plekken Des Internets surfen. Ik was als een kind zo blij.

Maar nu... Retecool en Lekkerbelangrijk zijn met hun linkdumps gestopt, mijn adsl verbinding wordt niet meer volledig benut...en alsof het nog niet erg genoeg is allemaal, wat lees ik vandaag in de krant: "KPN verhoogt per 1 februari de abonnementsprijzen van het Mxstream-pakket met 23%"

Wel Gloeiende Gloeiende GodverdeGodver! Hoe durven die kankerhonden dat te doen, hoe halen ze het in hun arrogante kutkoppen. Wat mij betreft kunnen ze er beter helemaal mee stoppen.

Meer Ouwe Rommel van Brad Stallion

RambonkiBeta