Ouwe Rommel

Wat een inzicht. Zultkop Bill Karanza voorspelt het einde van de eurocenten.

Mooi man

Zo'n muntje. Ik wou dat ik er meer had. Van die muntjes. Ze glimmen zo mooi. En ze zijn zo lekker klein. Wat ik persoonlijk weer grappig vind is dat ze naarmate de waarde van het briefje toeneemt, het briefje ook groter wordt. Da's voor domme mensen. Als het groot is, zal het wel veel waard zijn. Het valt mij mee dat er op de 500 Euro biljetten geen nepdiamantjes geplakt zijn. Dan zouden ook negers er nog wat aan hebben.

Maar in godsnaam, wat moeten we ermee? Waar gaan onze geeltjes heen? Onze joetjes on onze rooitjes. Waar verdien ik nu ƒ 51,13 per uur? Waarom zijn er in godsnaam weer centen?? Zodat we die over 5 jaar weer lekker af kunnen schaffen?? Misschien kunnen we ze omsmelten in 5 euro munten??
Die zullen er ook wel weer komen.

Maar in Allah's naam... wat moeten we met die rommel. Iedereen is er zo opgetogen over. "Dan krijg ik één eurocentje terug" hoor je elke fileforens in de supermarkt zeggen. En ze willen die cent ook persé terug. Want dan hebben ze weer een muntje. Ik ben geneigd om tot 28 januari alles in guldens te betalen en dat wisselgeld lekker te laten zitten. zo lang mogelijk uitstellen, die bende. gadverdamme!

Meer Ouwe Rommel van Bill Karanza

RambonkiBeta