Ouwe Rommel

Zultkop Bill stond bekend om zijn tirade. Hier is ie, ongecensureerd en al.

Doe dan geen Billboard

Een willekeurig wijf in Nederland, zeg maar een minister van verkeer en waterstaat, sprak zo'n 6 jaar geleden de harde woorden: "weg met de billboards langs de snelwegen". De billboards trekken teveel de aandacht van automobilisten, zodat ze niet meer op de weg letten. De sprekende vrouw heeft gelijk... MAAR: De sprekende vrouw haalt haar eigen rommelbordjes niet weg. Zelfs niet snelweg... Nee, zij laat ze lekker staan. "Laagstaande zon, zonnebril op" (OH!!!, Ik maar met afgeplakte ramen rijden, maar natuurlijk, EEEN ZONNEBRIL!!!!), "Daarom, Gordel om" (Waarom dan?? Het blijft mij onduidelijk. Je ziet een plaatje van iemand die tegen een boom aan is geknald en teveel gezopen heeft. Heel zijn auto is total loss. Op het moment dat de bestuurderstoel zowat in het motorblok is geperst, heb je ook niet zoveel meer aan je gordel, lijkt me), "Geeft het door, rechts gaat voor" (ja, behalve als IK haast heb, dan ga ik lekker zellef voor, lazer op) en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Op een wilde zondagmiddag nog niet zo lang geleden reed ik zelf ook weer eens over de snelweg en welgodkankerende ju! het toppunt is bereikt. De spreekwoordelijke druppel heeft mijn emmertje helemaal uitmekaar laten barsten. ZE HEBBEN GODVERDOMME EEN BILLBOARD MET EEN TEKENING VAN HEIN DE KORT Hein de Kort!! Beter bekend als de krabbelaar!! Niets dan lof over Hein de Kort, zijn stripjes zijn geweldig. Maar ik snap ze altijd pas na een uurtje puzzelen... Het is gewoon niet te lezen, het is één grote kankerbende en die teef van een Netelenbos denkt dat wij dat in één oogopslag kunnen snappen. Als je dat bord ziet, snap je er geen kut van. En in plaats van dat ze nou eens lekker bordjes gebruiken van 10 bij 10. Nee, het moet godverdomme lekker klein, ongeveer 2 a4-tjes. Ja, datis een a3-tje, ja!!!

Maar je kunt je ook overal druk om maken.

[Noot van De Webmastert: hier zat dus een plaatje van dat bord, maar dat is bij de overstroming van 2005 van de servers verdwenen]

Ja, ik kan het ook niet lezen??!!

Meer Ouwe Rommel van Bill Karanza

RambonkiBeta