Ouwe Rommel

Het is ook nooit goed. Niet alleen nu niet, vroeger ook niet. In dit specifieke geval geeft Zultkop Chris De Webmastert ervanlangs, omdat hij vindt dat de site hem nogal beperkt in het uiten van zijn creativiteit. Gehoopt wordt dat hij zich niet opnieuw kandidaat stelt voor een Zultkopschap, want de kwaliteit van de site is er niet echt op vooruitgegaan.

Zo heb je er een, zo heb je er twee

Zeg... Mijnheer de webmastert... Eigenlijk moest de titel van dit stukje zijn: zo heb je er een, zo heb je er twee, zo heb je er drie, zo heb je er vier, zo heb je er vijf, en zo gaat het maar door.
MAAR!!!!! Het past niet he... ik wilde zo'n geweldig stukje schrijven over geslachtsziekten, kinderen, buitenechtelijke relaties, ruzies, mollen, koelkasten, tuinbroeken, plafondplaten, troggen, schroevendraaiers en koekepannen, maar ja, zonder die titel zou het echt nergens op slaan, dus bewaar ik het wel weer voor een andere keer.

Goed, om maar weer even van het onderwerp af te dwalen... WELKE MONGOOL HEEFT IN GODSNAAM DIE BOTENDAG HIER IN GORKUM VERZONNEN. Hele hockeyclubs dwaalden hier door de stad om bootjes te bekijken... lazer op!!! Ik moest ff naar de hema.. normaal 11 minuten werk. Ik ben godkanker 45 min. weggeweest!! DooDaan de organisator... en zijn wijf ook.

Slaapt lekkert en denk eraan:

Hou je muil terwijl ik adem.

Gegroet en olé!

Chris

Meer Ouwe Rommel van Chris

RambonkiBeta