Zultkop is weer online!
Berend van Zultkop Arts bleek geen smaak te hebben

Dat heeft maar kort geduurd. Zeker ten opzichte van de oneindige tijdsspanne. De heroprichting van Zultkop.nl is in volle gang. Het Groote Zultkop Serverpark is drooggepompt en afgestoft. Er zijn alweer wat zultkoppen en zolen opgespoord om de boel van gebeuzel te voorzien. Met dank aan de jongens van de FIOD en de EOD en de Hoofd Bewaking van een peruaanse gevangenis, Manuel.

De ouwe meuk van voor de winterslaap blijkt vanwege vochtophoping en een schimmelinfectie van geen meter meer te werken. Daarom wordt Zultkop.nl in zijn geheel opnieuw in elkaar gezet. Het zal dus wel even duren voordat alles in het gareel is. Als je relatief kort wachten ten opzichte van de oneindige tijdsspanne geen probleem vond, dan moet dit een makkie zijn.

Ook Zultkop Arts is weer ingezet voor de vormgeving. Helaas hebben ze de eerste opzet aan hun stagiair Berend overgelaten en dat is te zien. Het resultaat is van een lelijkheid waarop wijlen Barrie Stevens niet zou zeggen "vooral zo doorgaan".

Om de vaart erin te houden tot alle zultkoppen en zolen weer op dreef zijn wordt er regelmatig ouwe rommel uit vervlogen tijden van band op schrift gesteld en alhier weergegeven.

RambonkiBeta