Ouwe Rommel

Vroeger had de Webmastert nog invloed. Met dreigende mails wist hij de Zultkoppen tot beuzelen aan te zetten. Zultkop Matthias dacht een maas in de Zultkopwet gevonden te hebben.

Goeie voornemens

Zijn er eigenlijk nog mensen met goeie voornemens? Zelf heb ik ze maar afgeschaft. Mijn ervaring is dat je je er toch niet aan kan houden. Vorig jaar nog vond ik dat ik maar eens wat minder vette troep moest gaan eten. Het was niet zo'n succes. Op 2 januari zat ik me al weer vol te duwen in een snacktent. Volgens mij was het in Snackzaal "Chez Diek Toerk", maar het kan ook bij "Brasserie 't Centrum" zijn geweest, daar wil ik vanaf zijn.
Vorig jaar heb ik een oplossing gevonden en een mooi voornemen bedacht: ik ga me aan mijn goede voornemens houden. Heel simpel allemaal, lijkt me. Het is ook heel makkelijk om je eraan te houden, zolang je het bij dit ene voornemen houdt.

12 uur voor het eind van 2001 heb ik toch nog een ander voornemen door mijn strot geduwd gekregen van de beheerder van deze site. De Webmastert stuurde mij (voor de zoveelste keer trouwens) een automatische meel met daarin het bericht dat ik rap dagelijkse rommel moest gaan tikken.

Door dit stukkie houd ik me dus aan mijn tweede voornemen, en daarmee meteen aan mijn eerste.

Meer Ouwe Rommel van Matthias

RambonkiBeta