Ouwe Rommel

Forumsluiper Gerrit moest het één en ander opgeven. Dat daar cola (pardon Cola) bij zat is niet te begrijpen.

Lekker weg in eigen land

Ik drink sinds enige tijd geen cola meer. Tevens heb ik het nuttigen van koffie met jenever afgezworen. Dat schijnt, volgens de dokter, geen beste gewoonte te zijn. Nou, ik wil best geloven dat 10 keer per dag koffie met jenever serveren iets te veel van het goede is. Dan krijg ik toch al gauw 10 keer vier koppen koffie met jenever binnen. Dat is aardig wat.

Dat was vroeger wel anders. We hadden niets anders dan jenever en koffie. En omdat het vroeger kouder was dan nu, deden we daar altijd een "hartversterkertje" in. Dat was lekker. Oh ja, ik ben ook nog eens kwijt waarom ik dit hier neer heb gezet. Wat geeft het!

Maar nu niet meer dus. Een andere gewoonte die ik heb afgezworen is het eten van rookworst. Dat spul is eigenlijk niet te vreten en ik kreeg het er van aan me hartharen. Nog veel erger dan die koffie. En dan dat vet. De dokter dacht dat me urine ingedikte reuzel was. Maar dat was het niet. Dat scheid/schijt ik altijd uit. Nou, toen vroeg de dokter wat ik alzo at. Nu, dat zei ik hem toen. "Vette rookworst met cola en koffie met jenever toe!".

Dat deed de deur dicht. Ik moest opgenomen worden. En dat ging er niet zachtzinnig aan toe. Eerst werd ik in dat bed gesmeten. Man (m/m), dat was geen zachte landing. Toen duwde ze me maar een kappie op me kop, om rustig te worden, zei de verpleegster.

Oke, toen me hart maar doorgespoeld en me kop (want dat was ook hard nodig). Daarna heb ik nog 3 uur mogen liggen op een zaal. Meer kon het ziekefonds niet voor me doen. Enfin, ik ben weer helemaal oke.

Wat ook niet best voor je is, is vla. In vla schijnt sinds kort melk (of afgewerkte melk) te zitten. Als je voor die zooi allergisch bent, dan moet je op je hoeden zijn. Het zou zo je dood kunnen betekenen. Tenminste, dat zij m'n eigen guru: Henk van de Groppel. En die kan het weten.

Buiten is het koud en binnen is het guur. Dus kan je maar beter onder de zoden liggen. Dat laat ik maar aan de lezer over. Ik zit liever kou te lijden voor de tv.

Kroeskots en een gezond oud jaar.

Gerrit

Meer Ouwe Rommel van Gerrit

RambonkiBeta