Ouwe Rommel

Een snars is er niet van te begrijpen. Zultkop Matthias leeft zich uit met als inspiratie iets met een R in de maand.

Een E erbij

Wat veel mensen niet weten, en daarom ontgaat het hen dus, is dat als de R weer in de maand zit de maand erop er altijd een E bij komt. Om in de huidige file- en treinstakingsmaatschappij te kunnen overleven is deze kennis van cruciaal belang. Het verbaast mij dan ook dat het gros van de mensheid zich zonder deze kennis door het dagelijks leven probeert te worstelen, althans, als ik om mij heen kijk, zie ik dat er een hoop geworsteld wordt en dan met name met het leven.

Hoe kan het toch dat de evolutie heeft verzuimd om dit simpele, maar o zo belangrijke, feit in het menselijke genoom op te nemen, zodat ook de mensen met een minder goed geheugen toch op de hoogte zijn van dit fenomeen.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet gelooft in evolutie. Dan heeft het ook geen zin om je je het bovenstaande af te vragen. Er zijn mensen die het liever hebben over een in den beginne was er niets. Dat gaat over een begin met een zekere Adam en een zekere Eva. Andere mensen vinden dat dat verhaal gaat over Adam en Evert secu Ada en Eva, maar dat zijn dan weer hele andere mensen.

Velen raken in de war van deze E erbij. Zij denken dat dat aan het begin van het jaar voorkomt in plaats van rond de tijd dat de de R al een tijdje weer in de maand zit. Zij schrijven dan JanuariE en FebruariE in plaats van Januari en Februari.

Ik hoop met deze mededeling iedereen weer even op de hoogte gebracht te hebben.

Meer Ouwe Rommel van Matthias

RambonkiBeta