Ouwe Rommel

Misschien wel het beste stuk ooit op Zultkop.nl, hoewel Worst: Een revolutie of een tractor? van Bill Karanza er ook mag zijn, al was het maar omdat het woord worst in de titel voorkomt. Forumgoeroe Gerrit analyseert de twee smerigste, maar meteen ook de belangrijkste onderdelen van het universum.

Worst en vla

Ja, worst is geen vla. En vla is geen worst. Dus als je worst eet, eet je geen vla. Hieruit kan je het volgende afleiden. Worst is geen pap. Waarom? Sommigen onder ons noemen het nuttigen van vla aan het eind van de warme maaltijd "pap eten". Vandaar dat worst dus geen pap is.

Maarrrr... Pap is ook een half vloeibaar kooksel van meel, brood, gort, rijst enz. met melk, karnemelk of water. Van al deze specerijen is worst er ook geen een. Dus: worst ben geen zuivel of tarwe/meel/graan product en geen water .

Worst klinkt als korst en korsten (vaak vellen) hebben de neiging om op je pap (lees vla, of toch niet?) te zitten. Dus: worst klinkt als korst, maar is geen korst. Dat u het weet!

Worst kan je eten, maar dat is niet aan te raden. Want wat je eet, ben je. Dus als je worst eet, dan ben je met grote waarschijnlijkheid zelf ook een worst of daaromtrent. Dus wees gewaarschuwd!

Vla is zuivel en worst niet. Dat is dan ook de grootste overeenkomst. Beiden zijn niet wat de ander wel is en dat geldt dan weer voor allebei. Dus worst en vla lijken erg veel op elkander. Hou dat in de gaten!

Worst is smerig en vla ook. Als je vla op je worst smeert dan krijg je me toch een smerige worst! Niet te vreten. Moet je is proberen. Je gaat werkelijk gierend over je nek. :|

Vla heeft ook mooie kanten. Ga maar is in de prullebak kijken als je daar net die vla die twintig weken over de datum is in hebt gedonderd. Dan danst dat pak de polonaise, daar word je niet goed van! En maar hosse! Dus mensen die van carnaval houden, houden van vla en dus ook van pap. Kortom, met pap kan je heel goed de polonaise dansen.

Worst wordt gemaakt van dieren. Dat weten die dieren niet, want die zijn dan al worst. Dus dat geeft niks. Worst heeft dus ook geen water nodig en hoeft daarom niet uitgelaten te worden. Als je krap behuisd bent, dan is dat ook niet erg. Worst neemt vaak niet veel plek in. Dan blijft er meer ruimte over om de polonaise met je vla te hossen!

Worst en vla is een mooie combinatie. Wat worst kan, kan vla niet (worst kan heel goed niks). En wat vla kan, kan worst niet (namelijk de polonaise dansen). Wil je dus een leuke avond, koop dan voor de grap is een bedorven worst en haal een pak vla uit de afvalcontainer en gooi de beuk erin! Veel plezier.

Vla rijmt op kaas. Het duurt even voordat je dat door hebt, maar dan rijmt het ook enorm goed! Al gauw rijmen alle andere woorden ook op vla. Dus; vla en skipiste. Vla en trottoir. Maar pas op! Vla rijmt niet op worst!

Vla heeft 5 letters en worst 3. Want als je nu vla met worst vermenigvuldigt en door vla deelt, dan krijg je precies het aantal letters dat vla heeft, namelijk 3. En voor worst is het precies andersom. Altijd fijn om te weten.

Nou, ik ga maar weer een worstje pakken uit de bezemkast. Doe de groeten aan uw vla en tot ziens.

Gerrit.

Meer Ouwe Rommel van Gerrit

RambonkiBeta