Ouwe Rommel

Zultkop Matthias vroeg zich af hoe exlusief een zultkop is. Met dat soort lastige vragen wist forumsheik Gerrit wel raad

Re: Exclusiviteit van een Zultkop

Hoe lang is een chinees? Hoe lang is een olifant? Hoe lang is een chimpansee? Hoe lang is de gemiddelde mens? Hoe lang is een meter? Hoe lang is een meter niet? Hoe lang is een giraffe? Hoe lang is een ons? Hoe lang is een jaar? Hoe lang is Windows (tm)(c)? Hoe lang is een ezel? Hoe lang is een zwaardvis? Hoe lang is een nachthemd? Hoe lang is een vrachtwagen? Hoe lang is bairnaise saus? Hoe lang is een Apache? Hoe lang is de wereld? Hoe lang is duur? Hoe lang is kots? Hoe lang is vrijheid? Hoe lang is geld? Hoe lang is een drol? Hoe lang is een paard? Hoe lang is een totempaal? Hoe lang is een fiets? Hoe lang is een bed? Hoe lang is een auto? Hoe lang is een caravan? Hoe lang is een metro? Hoe lang is een lamp? Hoe lang is een relais? Hoe lang is een zaag? Hoe lang ben jij? Hoe lang is 4? Hoe lang is de maan? Hoe lang is een electron? Hoe lang is een letter? Hoe lang is een woord? Hoe lang is een hoop mest? Hoe lang is erg? Hoe lang is strontvervelend? Hoe lang is wind? Hoe lang is de paashaas? Hoe lang is Gerrit? Hoe lang is Sinterklaas? Hoe lang is een vliegtuig? Hoe lang is een voetbal? Hoe lang is een boot? Hoe lang is deze posting? Hoe lang is een dwerg? Hoe lang is verveling? Hoe lang is een boom? Hoe lang is traag? Hoe lang is erg? Hoe lang is de euro? Hoe lang is een patatje? Hoe lang is een ei? Hoe lang is een muis? Hoe lang is een batterij? Hoe lang is een haar? Hoe lang is een karbonade? Hoe lang is een zultkop? Hoe lang is een deegroller? Hoe lang is een vistick? Hoe lang is een teen? Hoe lang is een DIMM? Hoe lang is een kilobyte? Hoe lang kost dat? Hoe lang ben je daar mee bezig? Hoe lang gaat dat duren? Hoe lang ben je er al? Hoe lang was je daar? Hoe lang is hoe lang?

Maar ook...

Hoe is het om een paasei te zijn? Hoe is het om een krokodil te zijn? Hoe is het om een olifant te zijn? Hoe is het om een pixel te zijn? Hoe is het om een MP3'tje te zijn? Hoe is het om een idioot te zijn (pas op!)? Hoe is het om een toetsenbord te zijn? Hoe is het om een spellingsvout te zijn? Hoe is het om een kwal te zijn? Hoe is het om geen kwal te zijn? Hoe is het om een eland te zijn? Hoe is het om graniet te zijn? Hoe is het om een DNA streng te zijn? Hoe is het om een helicopter te zijn? Hoe is het om een bejaarde te zijn? Hoe is het om dokter te zijn? Hoe is het om biljartbal te zijn? Hoe is het om een snaar te zijn? Hoe is het om nutteloos te zijn? Hoe is het om nuttig te zijn? Hoe is het om een idee te zijn? Hoe is het om dit allemaal gelezen te hebben? Hoe is het om een draadnagel te zijn? Hoe is het om niet te zijn? Hoe is het om een forum te zijn? Hoe is het om een potlood te zijn? Hoe is het om iemand anders te zijn? Hoe is het om een kokosnoot te zijn? Hoe is het om een radiografisch bestuurbare brandweerfiets te zijn?

Ik weet het niet. Weet u het antwoord op deze rebus wel, post dan hier uw antwoord. Onder de goede inzenders wordt een transsexuele schildpad verloot! (Indien de voorraad strekt)

Alaaf.

Gerrit

Meer Ouwe Rommel van Gerrit

RambonkiBeta