Ouwe Rommel

En wederom een prachtig stukkie gebeuzel van forumsheriff Gerrit. Hij weet op briljante wijze de twee totaal verschillende onderwerpen, wasbakken en verkeersboetes, aan elkaar te tiepen.

Forum? Forum? Ik zie helemaal geen forum. Dat klopt. Dat was er vroeger wel, maar nu niet meer. Of toch wel? Zie ook maar...

Wasbakken en verkeersboetes

Ja, dat was me wat. Ik neem plaats op mijn velo en terwijl ik er fiks tegenaan trap, komt plots een geweldig idee in mij op. "Waarom niet eens een threadje starten op die geweldig informatieve site van dat stelletje zultkoppen?"

Vandaar dat ik dit gezwam hier neer heb gezet, zodat jullie je weer kunnen verlekkeren aan al die geweldige verhalen die ik zonder schroom uit mijn mouw weet te schudden. Het mag een wonder heten als deze tweede alinea meer samenhang vertoont dan de vorige. Ik moet zeggen (over pagina's gesproken) dat ik zelden zoveel mensen bij elkaar heb gezien. Er is werkelijk geen hond te bekennen en dat moet dan een wereld met zes miljard mensen voorstellen. Het is toch van de geklaagden!

Wat ook leuk is overigens, is je best doen op iets wat het nog niet eens verdiend om 1% van je aandacht te krijgen. Neem nou ademen. Dat doe je 100% van de tijd... Toch? Dat doen jullie toch wel he? Ademen? A - de - men? Hallo?

Voor veel mensen is het overigens een groot probleem om simultaan te ademen en te denken. Ga er maar eens bij stilstaan of je eigenlijk wel ademt terwijl je dit leest. Misschien doe je dit wel niet en als je dat niet doet dan kan je niet zeggen van jezelf dat je aan het denken bent, maar omgekeerd geldt dat ook voor het ademhalen, want als je aan het ademhalen bent en je let niet op of je al dan niet aan het denken bent, dan zit je toch al gauw vast in een oneindige loop waaruit je niet meer zo makkelijk komt.

Voor al diegene die na dit gebrabbel het spoor compleet bijster zijn, even een rectificatie op de titel. Zoals in de titel te lezen valt, ZOU deze posting iets met wasbakken en verkeersboetes te maken moeten hebben. Helaas zal dat niet gaan lukken vandaag. Maar voor die puristen die menen dat de titel weldegelijk op de inhoud van het geschrevene moet slaan even een opmerking. Alles wat in de titel staat is aan bod gekomen.

Waarom zouden we gaan vissen. Daar zijn geen redenen voor te vinden. Daarom stel ik voor om over te gaan op een ander onderwerp, namelijk het kippenoverschot. Er zijn te veel kippen.

Dank u.

Verder heb ik geen mening, maar dat moge duidelijk zijn. Ik wil nog wel even het volgende verkondigen. Wat rijmt op polonaise en zit niet op je friet?

Ik wil de volgende mensen bedanken.

Gerrit.

Meer Ouwe Rommel van Gerrit

RambonkiBeta