Ouwe Rommel

De analyses van de vaste forumbeuzelaar Gerrit werden niet door iedereen gewaardeerd. Eendagsvlieg Harry Witkamp vroeg De Webmastert daarom om Gerrit het zwijgen op te leggen met een forumverbod. Harry hield alleen geen rekening met de monstrueuze proporties van de luiheid van De Webmastert die prompt Gerrit geen forumverbod oplegde. Dit gaf Gerrit de kans de heer Witkamp van repliek te dienen. Van Harry is nooit meer iets vernomen. Navraag bij de lokale vuilstort en de belastingdienst leverde niets op.

Re: Algeheel Forum verbod

Beste Harry.

Er zijn momenten in een mensenleven dat er niet veel houvast is. Dan loop je doelloos door de straten en drentel je zielloos over de boulevard, alwaar je je leven vergooit door te gokken en te drinken. Door te snuiven en te blowen. Door te geloven in het vergankelijke van de menselijke natuur. In het tastbare, in het materiele.

Beste Harry. Zo vaak heb ik gedacht: "Met Harry komt het wel goed. Harry staat met beide benen op de grond en zal zich niet uit het veld laten slaan door een of ander creatuur (zichzelf of anderszins)".

Maarrr! Wat heb ik me daar toch weer danig in vergist. Dat ik in me in een verpuzzeld moment laat overmannen door gevoelens betreffende zielen die diep van binnen bestaan uit hersenvocht waaruit met een tergend trage slakkengang de meest misselijke vuilspuiterij komt. DAT kan ik er gewoon niet meer bij hebben.

Harry. Ik heb immer getracht mij fideel jegens jou op te stellen. Nimmer heb ik verzaakt om jou met het (luttele) respect wat je in mijn ogen verdient te behandelen. Maar nu dit! Dit is de bloody limit! Ik laat me niet DIT recht ontnemen dat ons door de machtige evolutie gegeven is; het recht om me muil open te trekken en er flink tegenaan te gaan!

Harry, weet je wat jij ken. Jij ken de vollegende keer een paar hoeke verwachte ja!

Dat was mijn antwoord op deze stupide posting van de heer Witkamp. Moge zijn ziel door de heilige god Plurkie De Tering Aso worden gezuiverd. Dank u, drenkelingen in het aardse slijk, voor het doorstaan van zoveel stupiditeit van de kant van de heer Witkamp. Ik zegen me. Slaap zacht en doe de bril naar beneden als je gezeken hebt!

return(-1)

Gerrit

Meer Ouwe Rommel van Gerrit

RambonkiBeta