Ouwe Rommel

Net als nu was de site nog niet af, maar waren er al zolen (waaronder Gerrit) bezig de boel vol te kalken.

Re: Ik wil meuk

Ja. Wat wil een mens eigenlijk. Er zijn mensen die het nodig achten anderen na te wijzen, of op hun fouten te wijzen of anderzins een mens proberen te koeioneren. Van al deze mogelijke wijzen van wijzen is er een die wellicht nog het meest vervelend is; het wijzen op vast staande feiten.

Kennelijk weet je nog niet dat jij een van die mensen bent die wijst op feiten die ook daadwerkelijk feiten zijn. Want zoals al op 12-9 door ons aller webmastert gezegd is: "Ik ben nog niet eens klaar met de site of ..."

En de rest is geschiedenis. Sinds die tijd is er nog geen reet gebeurd aan die meuk pagina. Dat loopt toch de spuigaten uit man! Laten wij op dergelijke wijze met ons spotten beste forumgenoten? Nee toch zeker. Laten wij middels een publieksvriendelijke actie de webmastert weten dat wij niet gediend zijn van dergelijke fratsen. We moeten paal en perk stellen aan deze ongein! Dat roept om daadkracht, maar aan daadkracht toch zeker geen tekort in deze pluriforme samenleving. Men moet wel weten dat dat laatste in geen velden of wegen ook maar iets aanvult op wat al eerder door de oplettende lezer van deze posting vernomen had kunnen worden.

Ik zou hieraan het volgende nog willen toevoegen: wat een ander mag mag jij ook, maar met mate! Denk om je gezondheid en drink niet te veel koffie. Loop niet tegen de wind in als je staat te zeiken over je schutting, want dan knal je er tegen aan. Doe de deur dicht als je zit te stinken en knijp NOOIT te hard in een tube tandpasta.

Het gaat ons goed en jullie ook. Alaaf.

Meer Ouwe Rommel van Gerrit

RambonkiBeta