Ouwe Rommel

Toen Zultkop.nl nog een forum had werden er door de zolen hier en daar meningen op verkondigd. Hier geeft de vaste forumrover Gerrit een messcherpe analyse van de mening van een zool die onder de naam Zultkop Inc. gebukt ging.

Re: Kadeuh

Beste Zultkop inc.

Ja, als JIJ nou is een interessante mening op dit geweldige forum zou ventileren, dan kan IK die mening even glashard analyseren, ten einde een oeverloze discussie aan te zwengelen waar de honden (canes) geen brood (panis) van lusten.

En mocht je denken dat jouw mening ook maar op een of andere manier een zinnige bijdrage aan deze TOTAAL onzinnige thread zou kunnen zijn, probeer het dan gerust want je bent nooit te oud om uit je nek te kleppen. Uit je bek stinken kan altijd nog, zou ik zo willen zeggen!

En, bai zuh wee, is het niet netjes om een negatieve houding aan te nemen als je een stukje op dit GEWELDIGE forum post. Er zijn, meneertje/mevrouwtje, nog altijd etiquette van toepassing. Men (die men die hier willen posten) worden geacht die etiquetten te hanteren. Zie voor het overige de rest van wat dan overblijft.

Waar het uiteindelijk op neer komt, is dat je niet de pretentie moet hebben om een onderwerp te starten, om het vervolgens niet af te maken. Trek lering uit wat een wijs heer ooit heeft gezegd:

een appel valt nooit ver van de stam.

In dat opzicht slaan veel opmerkingen die hier geplaatst zouden KUNNEN worden, bij voorbaat al helemaal nergens op. Je kunt beter je tijd niet besteden door woorden te gebruiken om zinnen te maken, waaruit afgeleid zou kunnen worden dat je iets zinnigs te zeggen hebt. Want ALS je iets zinnigs te zeggen zou hebben, dan zou je dat toch zeker niet hier doen. Toch?

Maar misschien ben ik wat te cru. Ik ben doorgaans van mening dat een ieder die hier iets post ook daadwerkelijk niets te melden heeft. In die lijn der gedachte zou ik mijn opmerking dan ook geplaatst willen zien worden.

Tot slot dit. Het komt met grote regelmaat voor dat er mensen zijn die (en daar zal ik verder dan ook niet over uitweiden) met een ferme gang de toetsen des computers ter handen nemen, om de gedachtes en gevoelens die op een bepaald moment opspelen, te formuleren in klare taal die voor geen sterveling te snappen valt of voor een mens zoals ik zelfs aanstootgevend gevonden zou kunnen worden.

Ik hoop dat je je er terdege van bewust bent, dat er nog meer is na 1 en 2. Zo zijn daar 3, 4, 5, 6 etcetera. Daarom zou ik willen zeggen: bedankt voor de aandacht en probeer vooral te ademen.

Dank u.

Meer Ouwe Rommel van Gerrit

RambonkiBeta